de 35e Pheidippidesloop die op zaterdag 25 oktober 2014 in Utrecht

Graag maak ik u/je attent op de 35e Pheidippidesloop die op zaterdag 25 oktober 2014 in Utrecht plaatsvindt.

De Pheidippidesloop wordt georganiseerd door atletiekvereniging U-Track.

De Pheidippidesloop is een marathon in estafettevorm. Er zijn 2 etappes van 4,1 km en 5 etappes van 6,8 km. Iedereen die een team van 7 personen (met minimaal 2 vrouwen) op de been kan brengen is welkom. Het parcours loopt door het bosgebied van Amelisweerd en Rhijnauwen en gaat deels over onverharde paden. We hebben positieve reacties gekregen van de atletiekclubs die de laatste jaren meededen met één of meerdere teams. Het in teamverband lopen stimuleert de onderlinge band tussen de lopers. Wij stellen het zeer op prijs als u de informatie over onze estafettemarathon wilt delen met de loopgroepen in uw vereniging.

Om 12:00 uur klinkt het startschot op de atletiekbaan Maarschalkerweerd in Utrecht-Oost. Ook de wissels en finish vinden hier plaats zodat het verloop van de wedstrijd voor deelnemers en publiek goed te volgen is. Pheidippides zelf herrijst uit de as en is in hoogst eigen persoon aanwezig, alsmede enkele fotografen om (team)foto’s te maken en foto’s op het parcours die wij gratis ter beschikking stellen. Wij hopen vele atletiekverenigingen te kunnen verwelkomen om er samen een geweldig loopevenement van te maken.

Op de site van de loop http://www.u-track.nl/pheidippidesloop is meer informatie te vinden over het parcours en het programma van de dag.

Ook dit jaar kunnen maximaal 25 sololopers deelnemen. Mocht uw atletiekvereniging ultralopers onder de leden hebben dan stellen wij het op prijs als u hen wilt informeren over de mogelijkheid een marathon te komen lopen bij ons.

De inschrijving is geopend tot en met zondag 19 oktober 2014. Inschrijven kan alleen digitaal, het inschrijvingsformulier is te hier vinden. De inschrijfkosten bedragen 49 euro per team en 20 euro per solodeelnemer.

digitale flyer en een plattegrond met de routes.

Met sportieve groet en hartelijke dank,
Namens de organisatie van de Pheidippidesloop,
Rita Verduin