Verslag vd najaarswandeling Panbos bij Zeist

De najaarswandeling.

Zaterdagmorgen 3 oktober, 8.30 uur. De mist nog over het land als we met 24 deelnemers vertrekken naar het Panbos bij Zeist voor de najaarswandeling.
De zon komt er al snel door en de combinatie van de laagstaande zon met een vleugje mist door de bomen, nodigt al snel uit tot maken van mooie foto’s.
Een prachtig mooi open bos om door heen te wandelen. Met soms een meertje, dan weer een zandverstuiving of een weiland met mooie lakenvelder koeien. Wie heel snel keek ontdekte ook nog een eekhoorn.
En de herfst is natuurlijk het juiste moment voor de paddenstoelen. We hebben meerdere soorten gezien. Van rood met witte stippen tot en met de elfenbankjes. En zeker weten hebben we nog veel van dit moois gemist, want het was wel zaak om zeer regelmatig naar je voeten te kijken. De dwarsliggen stronken en boomwortels maakten er een spannende wandeling van.
Een mooie route en met de warming-up en de cooling-down van Joke Bode hebben we de spieren weer heerlijk ontspannen. We hebben van de koffie genoten bij de “Biltse Hoek”, waar we aan het einde van de wandeling ook weer terugkwamen voor een heerlijke lunch. En om even voor twee uur waren we weer terug in Oudewater.
De organisatie wordt wederom van harte bedankt voor deze heerlijke (halve) dag.

Voor meer foto’s klik HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.