LOGO FAMILIE DAG op 11-06-2016

Oudewater, dinsdag 14 juni 2016

De allereerste Logo familie dag is een feit!

Het is altijd afwachten of leden ook zin hebben in een feestje. Het bestuur in ieder geval wel en toen bleek dat er ruim 60 inschrijvingen waren voor de fiets puzzeltocht en voor de BBQ bij de Dijketelg wisten wij dat dit voor de eerste keer organiseren meer dan de moeite waard was.

Alle voorbereidingen zijn achter de rug. Iedereen was op tijd aanwezig bij Unio.
José heet iedereen welkom en legt de fietstocht uit.

Om 2 uur startte de puzzeltocht die is uitgezet door José Vlaar en Wendy Vermeulen. Een tocht van ongeveer 25 km. via Hekendorp, Haastrecht, Gouda, Driebruggen en Waarder terug naar Papekop. Rond kwart voor 3 start de laatste groep. De bezemwagen (José, Henny en Wendy) start om 3 uur.

Net op weg komen ze John tegen met een 2e fiets aan de hand, een lekke band. Hij gaat een nieuwe fiets halen zodat Jeroen weer verder kan fietsen. Als bezemwagen hebben ze bij de achterblijvers staan wachten totdat zij weer op weg konden. Dat was gelukkig het ene pech geval.

Bij hotel Over de brug hielden we een pitstop voor een bakkie koffie of thee.

Een heel klein foutje in de route beschrijving zorgde ervoor dat een groep iets meer kilometers gefietst heeft dan de bedoeling was, onze excuses hiervoor.

Het weer dreigde nog roet in het eten te gooien maar dat viel 100% mee.
Om de tijd tussen aankomst van iedereen en begin van de BBQ te vullen was er een wat lastige quiz die puzzel- en aardrijkskundige kennis vereiste.

De BBQ was zeer goed verzorgd door de Dijketelg en onder het genot van een glaasje ging die uitstekend naar binnen. Gevolgd door een heerlijk dessert buffet.

Wij als organisatie willen iedereen bedanken voor hun deelname en enthousiasme. En hopelijk kunnen we deze dag volgend jaar herhalen. Wij kijken er al naar uit, ideeën genoeg.

Het bestuur.

Voor deze en meer foto’s klik HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.