verslag vd Lentewandeling ‘t Weegje

Afgelopen zondag ging een grote groep LOGO’ers samen met niet-LOGO’ers een flinke tippel maken. Een leuke groep van een dertigtal mannen en vrouwen vertrok vanaf de parkeerplaats bij UNIO naar recreatiegebied ’t Weegje’. Onder leiding van Joke Bode werd er eerst nog even warm gedraaid. Maar toen werd er flink de pas in gezet om de door Gerda en Bep de Wit prachtig uitgezette route door het recreatiegebied zelf, over een smal, maar schitterend kerkepad naar Waddinxveen te lopen.

Gerda en Bep hadden goed opgelet, want de hefbrug aldaar is tijdelijk buiten gebruik, maar zij wisten dat een pontje ons naar de overkant kon brengen.

Koffie of thee bij de Unie was geregeld en na opnieuw een aardig stuk, nu langs de Gouwe, ging de groep terug naar ’t Weegje’. Daar wachtte de wandelaars een heerlijke lunch. Ruim elf kilometer in iets meer dan twee uur had iemand op een app nagekeken; best een aardig tempo voor een groep wandelaars.

Een mooie wandeling met een gezellige groep mensen. Dat smaakt naar meer. Misschien niet verder vertellen, want dan wordt de groep wellicht te groot.
Nou ja, vooruit; het mag dan wel, maar dan alleen aan net zulke gezellige wandelaars.

Voor meer foto’s klik HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.